Halkakas halbisztró

ZZZZ4342_edited.jpg

FRISS • HAZAI • HAL

2012-ben Budapest belvárosában megnyitottuk Magyarország első, csak friss, hazai halakat alapanyagul használó éttermét, a HALKAKAS halbisztrót.

Úgy gondoljuk, hogy az édesvízi halaknak méltatlanul kevés figyelmet szentel akár a hazai, akár a nemzetközi gasztronómia, ezért tűztük ki célként, hogy új megvilágításba helyezzük a magyar halat. 

Hiszünk abban, hogy Magyarországon nem csak a több ezer kilométert utaztatott alapanyagokból lehet magas minőségű halételeket készíteni, ezért a HALKAKAS halbisztróba kizárólag a legjobb itthoni halgazdaságokból érkeznek frissen a halak, hogy séfünk újszerű, izgalmas ételeket készítsen belőlük.

A tradicionális magyar halételek mellett rengeteg különleges fogást kísérleteztünk ki, hogy új helyet találjunk az édesvízi halaknak a hazai gasztronómiában. Halételeinket szálkamentesen és könnyen fogyasztható formában készítjük el, melléjük magyar szörpöket, kis pincészetek borait, kézműves söröket és finom pálinkákat kínálunk.

 

Lévai Zsuzsanna
tulajdonos
 
 

Galéria

57736.jpg

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/27
 

Fenntarthatóság

ÓVD A KÖRNYEZETET TE IS, MI ÍGY CSINÁLJUK!

ikon.jpg
 

Rólunk mondták

Gastro Guide

Van élet a klasszikus halas recepteken túl!

Halkakas: a hely, ahol akkor is beleszerethetsz a halas fogásokba, ha eddig rájuk se néztél

Borsmenta

A Halkakasban találtam magamra

Új helyszín, régi mentalitás – megnyílt a Halkakas a Dohány utcában

Rókaland Vlog

A legjobb halas hely Budapesten - HALKAKAS

Ajándékutalvány

27.jpg
 
 

Halkakas halbisztró

1074 Budapest, Dohány u. 36.

(bejárat a Nagydiófa utcából)

Nyitva: Kedd-Szombat: 12.00-22.00

Vasárnap: 12.00-16.00

 

Telefon: +36 30 226 0638

E-mail: halkakas@gmail.com