
Halkakas halbisztró

FRISS • HAZAI • HAL
2012-ben Budapest belvárosában megnyitottuk Magyarország első, csak friss, hazai halakat alapanyagul használó éttermét, a HALKAKAS halbisztrót.
Úgy gondoljuk, hogy az édesvízi halaknak méltatlanul kevés figyelmet szentel akár a hazai, akár a nemzetközi gasztronómia, ezért tűztük ki célként, hogy új megvilágításba helyezzük a magyar halat.
Hiszünk abban, hogy Magyarországon nem csak a több ezer kilométert utaztatott alapanyagokból lehet magas minőségű halételeket készíteni, ezért a HALKAKAS halbisztróba kizárólag a legjobb itthoni halgazdaságokból érkeznek frissen a halak, hogy séfünk újszerű, izgalmas ételeket készítsen belőlük.
A tradicionális magyar halételek mellett rengeteg különleges fogást kísérleteztünk ki, hogy új helyet találjunk az édesvízi halaknak a hazai gasztronómiában. Halételeinket szálkamentesen és könnyen fogyasztható formában készítjük el, melléjük magyar szörpöket, kis pincészetek borait, kézműves söröket és finom pálinkákat kínálunk.
Lévai Zsuzsanna
tulajdonos

Galéria


Fenntarthatóság
ÓVD A KÖRNYEZETET TE IS, MI ÍGY CSINÁLJUK!

Rólunk mondták
Halkakas: a hely, ahol akkor is beleszerethetsz a halas fogásokba, ha eddig rájuk se néztél


Ajándékutalvány


Halkakas halbisztró
1074 Budapest, Dohány u. 36.
(bejárat a Nagydiófa utcából)
Nyitva: Kedd-Szombat: 12.00-22.00
Vasárnap: 12.00-16.00
Telefon: +36 30 226 0638
E-mail: halkakas@gmail.com