Halkakas halbisztró

FRISS • HAZAI • HAL

2012-ben Budapest belvárosában megnyitottuk Magyarország első, csak friss, hazai halakat alapanyagul használó éttermét, a HALKAKAS halbisztrót.

Úgy gondoljuk, hogy az édesvízi halaknak méltatlanul kevés figyelmet szentel akár a hazai, akár a nemzetközi gasztronómia, ezért tűztük ki célként, hogy új megvilágításba helyezzük a magyar halat. 

Hiszünk abban, hogy Magyarországon nem csak a több ezer kilométert utaztatott alapanyagokból lehet magas minőségű halételeket készíteni, ezért a HALKAKAS halbisztróba kizárólag a legjobb itthoni halgazdaságokból érkeznek frissen a halak, hogy séfünk újszerű, izgalmas ételeket készítsen belőlük.

A tradicionális magyar halételek mellett rengeteg különleges fogást kísérleteztünk ki, hogy új helyet találjunk az édesvízi halaknak a hazai gasztronómiában. Halételeinket szálkamentesen és könnyen fogyasztható formában készítjük el, melléjük magyar szörpöket, kis pincészetek borait, kézműves söröket és finom pálinkákat kínálunk.

 

Lévai Zsuzsanna
tulajdonos
 
 

Galéria

1/27
 

Fenntarthatóság

ÓVD A KÖRNYEZETET TE IS, MI ÍGY CSINÁLJUK!

 

Rólunk mondták

Gastro Guide

Van élet a klasszikus halas recepteken túl!

Halkakas: a hely, ahol akkor is beleszerethetsz a halas fogásokba, ha eddig rájuk se néztél

Borsmenta

A Halkakasban találtam magamra

Új helyszín, régi mentalitás – megnyílt a Halkakas a Dohány utcában

Rókaland Vlog

A legjobb halas hely Budapesten - HALKAKAS

Ajándékutalvány

 
 

Halkakas halbisztró

1074 Budapest, Dohány u. 36.

(bejárat a Nagydiófa utcából)

Nyitva: Kedd - Szombat 12 - 19 óráig

 

Telefon: +36 30 226 0638

E-mail: halkakas@gmail.com

  • Facebook
  • Instagram
logoblue_new_edited_edited.png
Haraszthy_logo_HU_Transparent_edited.png
ARANYPONTY-ZRT_edited.png
szojpko-logo_edited.png
qawa-logo-pecse%CC%81t_edited.png
nektaria_logo_edited.png
horizont-19_edited.png